Hästblogg

Hästblogg

Hästliv

Händelser i Hökbäck.

Lediga dagar

Sept - 10Posted by Malin Tue, September 21, 2010 14:34:38
Igår var jag "ledig", vilket innebar städa garage, källare, tvätta, diska, sköta djuren, sätta ut annonser, måla en bänk, låna släpvagn, köra möbler från dödsbo till 2 bostäder i stan, slänga i sej en hamburgare på Max (deras vegetariska är goda! ), åka på Byggmax, handla plywood till dörrar i keramikverkstaden och jordankare till rundkorallen (stolpar hade de inte... >.<) och sen hem och lasta ur.


Därefter in med soporna och fara ett par vändor till soptippen, lämna igen släpvagn och leda hem 2 hästar från betet, nu är alla hemma, känns bra!

Detta hände alltså efter att jag har jobbat 36 h i helgen och slutat 9.30 på morgonen, in på verkstaden för att prata motorbyte och hem, hittade en gubbe som skulle köpa våra 50 lastpallar och som ville ha lite hjälp att plocka ihop dem.

Idag är jag f o r t f a r a n d e stressad över att ingenting nånsin blir gjort, men jag ser ju här ovan att nånting ju ändå faktiskt hände igår.


Om en timma åker jag ner på jobbet och slutar sen 22, så hem och planera resten av veckan som innebär tex sadelinpassningar hos proffstränare Malin Löfgren och privatlektioner här hemma för galna människor som verkar tro att jag har nåt att lära ut :)

Hur har NI det i hösten?smiley
  • Comments(0)//hastblogg.backahastar.se/#post124