Hästblogg

Hästblogg

Hästliv

Händelser i Hökbäck.

TV- koll

Dec - 10Posted by Malin Sun, December 19, 2010 22:34:11

Har precis- för en gångs skull- kikat på TV av en anledning. Lyckades pricka in en världscuphoppning, där många favoriter deltog. Min stora idol John Whitaker låg länge 1:a i omhoppningen, men slogs på slutet av sin bror Michael.

Malin Baryard gjorde en bra ritt men det räckte inte heller.

Go England, helt enkelt. En lika bra häst som Milton har jag dock ännu inte sett....

  • Comments(0)//hastblogg.backahastar.se/#post137

Facebook- snart är det över?

Dec - 10Posted by Malin Mon, December 13, 2010 15:12:01

Kanske är det så att facebook är en fluga som snart kommer att lämna utrymme för nästa "stora" nätverk på nätet. Oavsett hur mycket jag ifrågasätter fejjan, så kan jag inte komma undan att det är ett mycket intressant sätt att nå ut till folk och att hålla kontakten på.

Så, varsågoda! Adda min företagsprofil, om ni vill, "gilla" min företagssida! Gör det, för all del! You might like it ;)

http://www.facebook.com/profile.php?id=1057720788

och

http://www.facebook.com/profile.php?id=1057720788#!/pages/Backahastar/49460861455

Spike på bilden :)

  • Comments(0)//hastblogg.backahastar.se/#post134

Nya hästar!

Dec - 10Posted by Malin Mon, December 13, 2010 14:57:31

Vi har märkt en viss tillökning i antalet invånare här i Hökbäck de senaste månaderna. Vi har till exempel lille halvblodshingsten Samir som flyttade in i höstas. En trevlig fuxfärgad kille som växer så det knakar. Han är väl hanterad och väldigt käsnlig, om än lite barnslig- men vadå, blir ju 2 år nästa år så vad kan man begära? smiley

Nordsvenska stoet Sjungarvett flyttade in tillfälligt, i väntan på slakt eller möjligtvis om vi hittar ett gott hem som sällskapshäst / promenadridning.

Cassandra, ett angloarabsto, väldigt trevlig och fin, kom med flyttlasset då även matte Johanna skulle stanna hos oss på gården.

Valacken Willo fick sig en box han med, en cool och snäll kille som jag bara tycker mer och mer om för varje dag smiley Att hans ägare Jessica är en underbar människa gör ju inte saken sämre precis...

För oundvikligen är det ju så att med hästen följer även en hästmänniska som man ska ha kontakt med och som vi alla vet, är ju hästmänniskor.... Inte alltid så lätta att komma överrens med .... smiley

Därför var det en glad överraskning när Eva och Hanna kom förbi och undrade om deras D-ponny Diana fick flytta in här. Självklart fick hon det.... Och Diana och Cassandra fann varandra genast, och är numera bundförvanter.

Willo på bilden. Lisa Grundström har fotat.

  • Comments(0)//hastblogg.backahastar.se/#post133