Hästblogg

Hästblogg

Hästliv

Händelser i Hökbäck.

Vårvinter

2014Posted by Malin Fri, April 11, 2014 21:12:59
Veckan har varit intensiv. Det är typiskt aprilväder och bilen verkar inspireras - ena stunden fungerar den, nästa inte, ibland kokar den, ibland är tempen okej smiley
I söndags hade vi iallafall 18 personer extra på gården, bl.a. lite flytthjälp då vi tydligen även står till tjänst med lagerutrymmen, och så kom det förbi en trevlig familj som ville kika på Dorje.
Roligt, rörigt, intensivt, och mitt i allt detta så fanns även en suverän medmänniska vid namn Elisabet som grabbade kameran och gjorde en insats för att jag skulle kunna få lite fler bilder till hemsida och annat lull- lull.

Sånt är guld värt och framförallt blir det roliga minnen när man väl sätter sej för att titta igenom sina foton om ett par år eller så.

I övrigt rullar det på fort nu, det är hagar som ska lagas, halm som ska handlas, hästfinkor som ska besiktigas och hästar som ska tränas.
Marken är mjuk och lerig och nu är vägarna i skogen stängda tills det har torkat upp ordentligt. Under tiden får vi nöja oss med landsväg, och i sinom tid, älvbotten.

Det är verkligen en stor fördel att få chansen att variera sej på det viset- älvbotten är rejält bra underlag för små hästben. Och ramlar man av så är det mjukt och gott smiley

Vackraste Dorje. Foto: Elisabet Höglund.  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.