Hästblogg

Hästblogg

Hästliv

Händelser i Hökbäck.

Friskvård

2014Posted by Malin Tue, April 15, 2014 22:10:33
Jag kan ärligt säga att det är en ynnest att få jobba med hästar, natur, djur i största allmänhet. Men: Det är hårt och slitsamt emellanåt. Man fryser, svettas, lyfter och bär, glömmer att stretcha....
Sitter timvis i sadeln, sulkyn, mockar, skottar. Ja, ni fattar.
Och ibland, mellan varven, kan det vara riktigt skönt att få göra nånting annat. Eller vad tycker ni?
För nån jul sedan fick jag ett presentkort från mina stallkollegor på ett spa. Det var lyxigt att bli omhändertagen och man får tid att känna efter i kroppen.

Underskatta inte smärtan, överskatta inte er själva.
Min sambo bokade en tid för laserbehandling åt mej. Det var prova- på pris och jag har en axel och skuldra som ofta inte alls tycker om att göra det som krävs. En gammal skada som uppstod under tiden som tidningsbud.

Jag hamnade på Margarethas massage & hälsa, och hon slängde in lite massage på köpet. Antagligen för att hon tyckte att "det där kan vi inte göra nåt åt i brådrasket", inte vet jag smiley

Att få vara frisk och slippa smärta, både fysisk och psykisk, är inget man kan ta för givet i livet. Men det finns en del saker som går att förebygga, och det kan faktiskt vara en ide att sätta igång. Då håller vi lite längre, hoppas jag!

Ösjö Trollet. Foto: Elisabet Höglund

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.