Hästblogg

Hästblogg

Hästliv

Händelser i Hökbäck.

Aktiviteter på påsklovet

2014Posted by Malin Fri, April 18, 2014 11:09:07
Hejsan!
Jag som skriver heter Jonna och är medryttare hos Malin, ända sen mars 2012 har jag varit medryttare på Malins Arkus. Jag har ridit en del hästar åt folk under den tiden men nu har jag "bara" hand om Arkus, och håller i lektioner på veckorna vilket räcker gott och väl när jag har gymnasium och annat som ska hinnas med varje vecka.

Så nu är det på tiden att jag kikar in här, och passar samtidigt på att tipsa om roliga aktiviteter vi kommer ha nu på påsklovet!

Ponnykul
Den 25/4, fredag är det Ponnykul i stallet. Vi kör två grupper, en grupp mellan 10-14 och så en från 15-18. Vi kommer umgås med djuren på gården och pyssla en del med hästarna också, och tillbringa lite tid uppe på hästryggen för dom som är sugna.

200 kr / person (och kanske lite syskonrabatt för familjer med flera barn)

Ridläger
Den 26/4, lördagen kör vi ett dags-ridläger för de lite duktigare ryttarna. Vi kommer göra lite mer avancerade saker och troligen även rida ut en längre sväng så att kunna rida utan ledare ute i skog och mark är en fördel!

Ridlägret håller på från 10.00-18.00 och vi bjuder på fika och lunch under dagen. 500kr / person

Frågor & anmälan gör direkt till mig på tel: 070-5852559 eller via mejl: jonna-chivas@hotmail.com

Knappt en månad sen jag tog översta bilden, det händer mycket nu under våren! Pälsfällning och färgbyte pågår som ni ser smiley
Om ni vill läsa mer om livet på gården kan ni läsa min blogg här; http://ponnyvalack.blogg.se

  • Comments(0)

Fill in only if you are not real

The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.